Lubcom scoort goed in pc-test


Jan Lubbers van computerzaak Lubcom in Stadskanaal was vrijdag een tevreden ondernemer. Hij eindigde als tweede in de pc-winkeltest van het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Winnaar was MOG computers.

Stadskanaal - De eerste felicitaties kreeg Lubbers al voor hij de deur van de winkel opende. "Dat ging ook dit weekend door. Vooral klanten reageerde erg positief. Ik had de test zelf nog niet gezien en was dus erg verrast door het resultaat." Verklaart hij trots. "Voor mij is een dergelijke computertest erg belangrijk. Het geeft aan hoe de zaken er voor staan bij de diverse computerwinkels. Het is trouwens ook mooi dat de kleintjes het winnen van de grote zaken. Ze pretenderen goedkoper te zijn maar zijn dat dus niet."
Lubcom viert dit jaar het tweede lustrum en de resultaten van de test laten zien dat hij zijn zaak goed op orde heeft. "Ons beleid in de winkel werkt dan toch. Dat is in de loop der jaren niet veranderd. Overigens behoor ik al niet meer tot de kleintjes. Er is een grote klantenkring tot ver in de regio."
De ondernemer hoopt ook bij de volgende test goed uit de verf te komen. "Ik ben heel tevreden met deze notering en we gaan volgende jaar voor de eerste plaats. Met een plaats in de top vijf ben ik ook tevreden. Het is een momentopname."
Lubbers betreurt het dat het onderzoek aangeeft dat hij geen website heeft. "Die is er dus wel. Vijf jaar geleden werd www.lubcom.nl gelanceerd en wordt sindsdien goed bekeken. De site is actueel en overzichtelijk. Ik moet trouwens nu wel oppassen dat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Het betekent wel dat we scherp moeten blijven. De concurrentie zit natuurlijk niet stil."

Terug naar de nieuws pagina